27-12-2015

Konkurrencer

Konkurrencebetingelser

https://www.genki.dk/genki-life/konkurrencer/konkurrencebetingelser/

Igangværende konkurrencer

Der er desværre ingen igangværende konkurrencer

Tegnet af Kaiki
Tegnet af Kaiki"


Afsluttede konkurrencer

Design Pings skoleuniform!

Elsker du at tegne og vil du med til Genki 2017?
Så læs videre!

Ping ønsker sig en sailor fuku, men hvordan skal den se ud? Det er op til dig og kun fantasien sætter grænser! Tegn, mal eller gør noget helt tredje, og send dit designforslag til os inden 31/12-2016; så har du DU chancen for at vinde én weekendbillet til Genki 2017 (værdi ca. 370,-) OG se din kreation komme til live, idet værterne til Genki 2017 vil være iført dit design!

Regler

 1. Uniformen skal være 2-delt, dvs. bestå af én nederdel og én bluse med sømandskrave.
 2. Designet må ikke være stødende af natur.
 3. Dit bidrag skal være modtaget på contests@genki.dk senest klokken 23:59, 31/12-2016

Vinderen vælges af Genkis to værter, og vælges på baggrund af hvor godt designet afspejler Genki!
Vinderen får direkte besked senest d. 10/1-2017.

Præmien kan ikke byttes til kontanter, men må gerne gives videre.
Ved deltagelse i konkurrencen, giver du Genki - og i forlængelse, The Reactor ApS - lov til at bruge dit design.

Glædelig Jul og Godt Nytår!

Vi lancerer endnu en tegnekonkurrence, denne gang med to kategorier: "Glædelig Jul!" og "Godt Nytår!"

Man må gerne deltage i begge kategorier, men i så fald skal der indsendes to separate tegninger; en for hver kategori! Præmien for begge kategorier er en weekendbillet til Genki 2017 (værdi ca. 370 kr.), som ikke kan byttes til kontanter, men som godt må gives videre.

Glædelig Jul!

 • Tegn en tegning af Ping & Pong og/eller Leonidas med temaet "Glædelig Jul!"
 • Tegningen skal være os i hænde senest 22. december, klokken 23:59
 • Tegningen skal sendes til contests@genki.dk med emnet Glædelig Jul!
 • Skriv venligst også dit fulde navn i mailen og evt. et link til din deviantART side eller lignende

Vinderen af Glædelig Jul! kategorien udvælges af et dommerpanel bestående af Genkis Reactor-gruppe og annonceres på vores hjemmeside og Facebook om aftenen den 24. december i forbindelse med at vi ønsker alle glædelig jul!

Godt nytår!

 • Tegn en tegning af Ping & Pong og/eller Leonidas med temaet "Godt Nytår!"
 • Tegningen skal være os i hænde senest 29. december, klokken 23:59
 • Tegningen skal sendes til contests@genki.dk med emnet Godt Nytår!
 • Skriv venligst også dit fulde navn i mailen og evt. et link til din deviantART side eller lignende

Vinderen af Godt Nytår kategorien udvælges af et dommerpanel bestående af Genkis Reactor-gruppe og annonceres på vores hjemmeside og Facebook den 1. januar i forbindelse med at vi ønsker alle godt nytår!

Ved deltagelse i konkurrencerne giver du Genki - og i forlængelse, The Reactor ApS - tilladelse til at bruge din tegning på hjemmeside og facebook samt andre sociale medier.

Hello Kitty selfie konkurrence

Hello Kitty contestTag et selfie i din bedste NEKO-POSE for chancen for at vinde et ‪Hello Kitty‬ Instax med film til 20 billeder (samlet værdi: ca 969 DKK), sponseret af Fujifilm!

Brug ‪#‎GenkiNekos‬ for at kvalificere dig; du kan deltage så mange gange du vil i løbet af ‪Genki 2016‬, så længe du ikke bruger det samme billede.

Konkurrencen start samtidigt med Genki 2016 (Fredag den 22. klokken 12:00) og slutter når maid caféen lukker søndag den 24. klokken 15:00.

Last Will with SuperPinkyKitty

Tillykke til vinderne: Thorbjørn Rønsholt, Cecilia Winther & Rune Marcuslund


Genki udlodder, i samarbejde med SuperPinkyKitty og Lizard Factory, en weekendbillet uden soveplads (værdi: 350 DKK) til tre heldige vindere.

For at deltage skal man:

Det er desuden et krav, at man kan stille op til livestream af spille Last Will om lørdagen, mellem 11:30 og 12:30. Se eventet ved at klikke dette link.

Vinderne trækkes af SuperPinkyKitty og annonceres i en video på hendes kanal onsdag den 25. maj! Billetterne kan ikke byttes til kontanter, men må gerne videregives.

J-Popcon kunstkonkurrence

Tillykke til vinderne: Tea Kau, Frank Rombouts & Melanie Sassarini


For at fejre J-Popcon 2016 afholder Genki en kunstkonkurrence, som er åben for alle i tidsrummet hvori J-Popcon afholdes!

Tegn Genkis maskotter, Ping & Pong, eller Genkis talsmand/-pingvin, General Leonidas, i dette års Genki-tema (horror/youkai) og så vil du have mulighed for at vinde en af vores 2 præmier!

Du kan frit vælge mellem at:

 1. Få betalt din J-Popcon billet ved indsendelse af kvittering.
 2. Få en gratis weekendbillet til Genki 2016 (værdi: 350 DKK).

Som en ekstra bonus, har du også muligheden for at få et gratis Artist Alley bord (værdi: 100 DKK), hvis du vælger Genki billetten!

Genki modtager tegninger fra fredag den 18. marts kl. 12:00 til og med søndag den 20. marts fredag den 25. marts klokken 18:00 i boden til J-Popcon 2016 ELLER på mailen contests@genki.dk.

Det med småt

Denne konkurrence afholdes af Genki alene, og ikke i samarbejde med J-Popcon!
Regler: Hver deltager må bidrage med én tegning, som afleveres med fuldt navn og email. Tegningen skal holdes inden for hvad der anses som PG-13.
Et dommerpanel vælger én vinder, som annonceres på Genkis hjemmeside(r) og Facebook den 27/3. Vinderen kan ikke bytte præmien til noget andet, men vinderen kan videregive præmien til en anden person. Artist Alley bordet kan dog ikke gives videre.
Ved at deltage giver du Genki retten til at benytte dit bidrag i alle kommercielle og ikke-kommercielle henseender, herunder at benytte det til reklame og salgsfremmende formål uden begrænsning og uden vederlag.
Genki vil dog ikke lave merchandise baseret på tegningerne, uden yderligere aftale med den enkelte kunstner. Ligeledes mister den enkelte kunstner ikke rettighederne til deres tegning, ved at deltage.
Forbehold: Genki forbeholder sig retten til at diskvalificere en deltager, hvis der vurderes, at de ikke følge konkurrencens ånd eller regler.