Hvad er Genki?

Genki er en messe for både traditionel og moderne østasiatisk kultur, men med et kraftigt hovedfokus på det japanske. Genki blev til i 2009, og har siden januar 2015 været ejet af den almennyttige virksomhed, The Reactor ApS.

Alkohol og rusmidler

Det er ikke tilladt at medbringe alkohol eller rusmidler til Genki. Er man synligt beruset eller påvirket, vil man blive afvist adgang til hele conområdet, selvom man måtte have billet.

Sikkerhed

Genki hyrer private sikkerhedsfolk til at monitorere området og håndtere eventuelle tvister, inden de udvikler sig til mere. Derudover har Genki et internt privat ‘brandkorps’, samt brandvagter i alle sovesale.

Staff

For at sikre et ansvarligt personale, er alle vores hovedarrangører mindst 18 år gamle; vores almene frivillige er mindst 16 år gamle.
Alle arrangører og frivillige, der kommer i direkte kontakt med børn og unge, screenes jf. dansk lovgivning, og godkendes først efter modtagelse af ren børneattest.

Børn

Genki gør sit ypperster for at sørge for sine gæster, men vi er ikke en børneinstitution – børn i aldrene 12 og yngre skal derfor altid være i følge af en værge. En værge kan have ét børn 12 og yngre med gratis, og må efterfølgende købe børnebilletter til halv pris.