Mad

Uden mad og drikke, duer helten ikke – det gælder også for vores gæster. Mange vælger at forbigå et måltid for i stedet at have penge til slik eller merchandise i vores Expo Hall, hvilket leder til at folk bliver udmattede og irritable. Gør derfor dig selv den tjeneste, at sætte penge til side til mad hver dag, så du ikke går glip af et måltid.

Væske

Genki foregår i de varme sommermåneder, så det er vigtigt at drikke nok væske – heller en smule for meget end en smule for lidt. Den hyppigste årsag til hovedpine under Genki er sporet til at være på grund a dehydrering; derfor udlevere Genki ikke hovedpinepiller før man har bundet en flaske vand og set om det hjælper.

Deo / bad

Som nævnt før, foregår Genki i de varme sommermåneder, så det er meget naturligt, at folk perspirere mere end normalt, især hvis iført et varmt cosplay. Der er derfor omklædningsrum og brusebade tilgængelige til Genki og nogle gange også i sovesalen(e), hvor man vil have mulighed for at tage et hurtigt bad. Husk dog selv at medbringe shampo og sæbe!

Kontanter

Genki har siden 2015 kunne modtaget kreditkortbetaling i både check-in og kiosk (Alpaca Lounge), dog uden mulighed for at hæve over. Mange af vores forhandlere i forhandlerrummet er dog fra udlandet, og vil derfor hverken have mulighed for mobil- eller kreditkortbetalinger. Det er derfor en god ide at hæve nogle kontanter hjemmefra, da der kan være langt til nærmeste hæveautomat.

Håndrens

Con-syge er noget vi alle kender, men det er de færreste der ved, at det kan forebygges ved regelmæssig håndvask eller brug af anti-bakteriel håndgele under connen. Medbring derfor håndrens eller spritklude og brug dem regelmæssigt, især inden du skal spise noget.